Gezondheidsbeleid en maaltijden

Tijdens de speeltijd eten de leerlingen van de lagere school een stuk fruit of groente en drinken ze uitsluitend water. Op vrijdag mogen de kinderen een koek zonder chocolade eten. De jongste kleuters krijgen hiervoor extra tijd voor de speeltijd.

Tijdens de middag eten de leerlingen hun boterhammen of nuttigen ze een warme maaltijd die per maand besteld kan worden via de school. De leerlingen drinken water of melk bij het middagmaal.

Er worden geen snoep, chips, kauwgum, chocolade en gesuikerde dranken toegestaan op onze school!

 

geen snoep of chips

 


 

Warme maaltijden Agape vanuit Scholengroep Brussel
Een warme maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert.

Warme maaltijd of soep bestellen?
Stuur een e-mail met de naam, familienaam, klas van het kind en wat je wenst te bestellen naar maaltijden.mozaiek@gmail.com voor de 15e van de maand voorafgaande aan de maand waarvoor u de maaltijden wilt bestellen (Voorbeeld: indien u maaltijden voor oktober wilt bestellen, dient u voor 15 september een mail te sturen). De maaltijden dienen vooraf betaald te worden, u zal hiervoor elke maand een factuur ontvangen.

Indien u de warme maaltijden wilt opzeggen tijdens het schooljaar, dient u ons per mail op de hoogte te brengen voor de 15de van de maand voorafgaande aan de maand waarvoor u de maaltijden wilt annuleren.

Bij ziekte van uw kind dient de school verwittigd te worden, zo niet wordt de maaltijd van die dag aangerekend.

Prijzen maaltijden

Kleuters: € 2,91
Lagere school: € 3,33
Soep: € 0,62
Water: gratis
 

Indien uw kind ’s middags op school blijft eten wordt er € 0,25 aangerekend voor het middagtoezicht (ook wanneer uw kind zelf boterhammen meebrengt).